Szállítási szabályzatunk célja, hogy elmagyarázza Önnek, az ügyfélnek, hogyan nyújtjuk a weboldalunkon kínált feldolgozási szolgáltatást.

[1] Az uk-eta.com weboldal egy magán, harmadik félként működő ETA-alkalmazások adatfeldolgozó ügynöksége, amely semmilyen módon nem áll kapcsolatban az Egyesült Királyság kormányával.

[2] A nyújtott szolgáltatások a következők:

  • ETA-alkalmazás adatbevitele és feldolgozása.
  • Ugyanezen a napon feldolgozás és állapotfrissítés.
  • Utazási engedély visszaigazolása e-mailben
  • A pályázati információk frissítése és állapotellenőrzés az ETA beérkezésétől számított 2 évig.
  • 24/7 ETA e-mail és telefonos ügyfélszolgálat.
[3] Az uk-eta.com nem garantálja, hogy a kérelmeket elfogadják, mi csak feldolgozzuk az ügyfél kérelmének adatait és integráljuk az ETA Home Office rendszerébe.

[4] Az ügyfél felelős az érvényes és pontos jelentkezési információk megadásáért, az uk-eta.com nem vállal felelősséget az ügyfél által megadott nem érvényes vagy helytelen információk miatt elutasított jelentkezésekért.

[5] A kérelem adatainak benyújtását követően az uk-eta.com-nak 24 órája van arra, hogy feldolgozza a kérelmet és tájékoztassa az ügyfelet a státuszról. Az ügyfél által benyújtott információkat követő 24 órán belül nem fogadunk el szolgáltatási igényt a nem kézbesített utazási engedélyt igazoló dokumentumokra. Az ügyfélnek joga van reklamálni, ha 24 órán belül nem kap visszaigazoló dokumentumot vagy állapotfrissítést.

[6] A Belügyminisztérium több okból is felfüggesztheti a kérelmeket, ilyenkor az ügyfélszolgálat munkatársa felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy egyeztessen a lehetséges megoldásról. Ugyanez az eset, ha a kérelmet elutasítják.

[7] Az itt nyújtott szolgáltatások az ETA-kérelmek benyújtásával kapcsolatosak. A kérelmek feldolgozásának költsége tartalmazza az összes szolgáltatási díjat (legfeljebb 100 USD), amely a kérelmező tartózkodási helyétől függ. Nem állunk kapcsolatban az Egyesült Királyság kormányával, a Belügyminisztériummal vagy az UKVI-vel. A feldolgozási díj tartalmazza az UKVI-nak az ETA kiadásáért fizetendő 10 fontot. Jelentkezni közvetlenül a https://apply-for-an-eta.homeoffice.gov.uk/how-to-apply oldalon keresztül lehet. Szolgáltatásaink megvásárlásával az ügyfél beleegyezik az adatbeviteli és segítségnyújtási szolgáltatási díj megfizetésébe, amely magában foglalja az uk-eta.com által az ő nevében a Home Office vagy az UK Visas and Immigration számára az ETA-rendszer díjára fizetett kötelező 10 £-os díjat.

[8] Az ügyfél kifejezett felhatalmazást ad arra is, hogy az uk-eta.com kezelje a pályázati adatait, és a nevében jelentkezzen a belügyminisztérium ETA-rendszerébe. Adatvédelmi szabályzatunk és az Egyesült Királyság kormányának az Egyesült Királyság ETA-jára vonatkozó adatvédelmi nyilatkozata szerint: https://www.gov.uk/government/publications/electronic-travel-authorisation-eta-privacy-information-notice.

[9] A vásárló igazolja, hogy jogosult és jogilag felhatalmazott arra, hogy a megadott hitel- vagy bankkártyával fizessen. Az uk-eta.com a megadott hitelkártyát egy teljes díjjal terheli meg, és nem vállal felelősséget az ügyfél által megadott hitelinformációk bármilyen jogellenes felhasználásáért.

Amint az aznapi feldolgozási szolgáltatásunk befejeződik, ami magában foglalja a hétvégéket és az ünnepnapokat is, a terméket kizárólag e-mailben juttatjuk el Önhöz.

Erősen javasoljuk, hogy vegye fel a support@uk-eta.com e-mail címünket a fehér listájára, hogy az e-mailjeinket ne utasítsák vissza a túlzsúfolt postaládák miatt.

A PDF fájlokat az ingyenesen letölthető Adobe Reader segítségével lehet olvasni.

Ha bármilyen kérdése van a szállítási politikánkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a support@uk-eta.com e-mail címen. 24 órán belül válaszolunk.

Feldolgozási szolgáltatásunkat akkor tekintjük kézbesítettnek, ha azt e-mailben küldték el Önnek. Javasoljuk, hogy vigyen magával egy kinyomtatott másolatot az utazási engedélyéről, mivel egyes légitársaságok a bejelentkezéskor kérhetik annak másolatát.